Un viatge a l’Àfrica negra amb Miquel Mas

La Claraboia, del 10 al 24 de maig de 2019
Sant Miquel, 9
08191 Rubí
Inauguració: divendres 10, a les 19 h
Museu Etnogràfic Vallhonrat, de l’11 al 25 de maig de 2019
Pl. Montserrat Roig, s/n
08191 Rubí
Inauguració: divendres 10, a les 19 h
Obert: divendres i dissabtes, de 19 a 21 h, i diumenges, de 12 a 14 h.

Miquel Mas ha viatjat al continent africà en diverses ocasions: el Marroc, Tunísia, Egipte, Mali, Burquina Faso, Costa d’Ivori, Namíbia, Etiòpia, Senegal… i amb l’ajut de la seva càmera fotogràfica n’ha capturat la llum, els colors, la gent, els costums, la manera de viure… De cada viatge s’ha emportat grans sensacions, experiències que ha guardat en el seu interior i que ara, després d’un temps de maduració, ha decidit plasmar mitjançant el llapis i els acrílics. Amb la sèrie “Humans” ja ens va mostrar aquesta inquietud, però aquesta vegada se centra exclusivament en l’Àfrica negra i ens vol transmetre totes aquelles vivències que el van captivar de manera especial.

L’exposició es fa a dos espais: La Claraboia, on podrem veure l’obra de petit format i alguns curiosos objectes d’aquests viatges, i el Museu Vallhonrat, que contindrà les obres de mides més grans.
S’inaugura el dia 10 a La Claraboia i es clourà el dissabte 25, coincidint amb el Dia d’Àfrica, al Museu, amb una mostra de gastronomia senegalesa.
Hi col·laboren: Vila Activa i les associacions senegaleses, ACSPROSC, ACSO, Mandegane i Senegambia.