Direct access to content

Aquesta pàgina web utilitza Google Analytics, un servei analític de web cedit per Google Inc. —una companyia de Delaware, l’oficina principal de la qual és al 1600 de l’Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units (“Google”).

Google Analytics utilitza galetes, que són arxius de text situats en el vostre ordinador per ajudar el lloc web a analitzar l’ús que en fan els usuaris. La informació que genera la galeta sobre el vostre ús del lloc web (incloent-hi l’adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors dels Estats Units.

Google farà servir aquesta informació per compte nostre amb el propòsit de seguir la pista del vostre ús del lloc web, recopilant informes de l’activitat que s’hi dona i prestant altres serveis relacionats amb l’activitat i l’ús d’Internet.

Google podrà transmetre aquesta informació a tercers, quan així li ho requereixi la legislació o quan aquests tercers processin la informació per compte de Google. Google no associarà la vostra adreça IP amb cap altra dada de la qual disposi.

Podeu rebutjar el tractament de les dades o la informació desestimant l’ús de galetes mitjançant la selecció de la configuració adequada del vostre navegador; no obstant això, heu de saber que si ho feu pot ser que no pugueu fer servir plenament el lloc web. En el moment que utilitzeu aquest lloc web, esteu consentint el tractament de la vostra informació per part de Google en la forma i per a les finalitats a dalt indicades.